Navigation

Pligg Support

Hey guys,

I have recently been attempting to upgrade http://www.circnotes.com/ from Pligg 1.2.2 to Pligg 2.0.0 RC2. After a few attempts (and blending in the suggestions here to the main readme.html steps) I've gotten it running, but I'm still having some issues.

The first issue is the most critical. Any time I try to submit an article, everything except for the base domain seems to get stripped from the link on the submission details page. This leads to almost everything being considered a duplicate and not being submit-able (and not very useful if it were submitted). Still searching google, but so far I have not seen this issue mentioned or a fix suggested.

The second issue seems more common, but as of yet I'm still unable to resolve it. I can't seem to get the friendly URLs working. I have renamed "htaccess.default" to ".htaccess" as suggested here and here and tried switching it back and forth between SEO method 1 and 2, which I saw suggested somewhere. Worried that I might have an incorrect version of htaccess.default, I grabbed a new one from github to no avail. Almost all the suggestions I've found so far point to this file, but I can't find anything wrong with it.

Thanks for any help,
-Will
A colleague of mine and I started a Pligg site a few months ago, and I've been playing with/tweaking the Karma module more recently. Just today he and I noticed that my account was the only one displaying a karma score at all, even though there are a few users posting and voting on articles. Even a new account created specifically to test the Karma out is not receiving any points. Is there anything in particular we need to do to get this applied to all accounts? I've been working toward using the Karma-base submission/posting system, but if we can't get users building Karma points that's not going to work. I just don't understand why my account is the only one that seems to be working.

Thanks for any help.