Navigation

Pligg Support

Avatar
Erikemanuelli

http://www.klinkk.com/
Erik Emanuelli is a Entrepreneur, Traveler, Blogger
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently purchased the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+ and installed it on my site
http://www.klinkk.com/

I have a issue in the very last step :
Spk_update module.

When I upload it via FTP on mysite/modules/
and I go in my admin panel module management, if I click on uninstalled modules (to activate the module), I have a very blank page as a result.

So I have removed the file on my server and the uninstalled modules part of the site is working again properly.
I have tried twice.

Same result.

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently installed the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.

I have an issue when logging out and checking the register / login option from menu at the top of the site.

When pointing the mouse on the menu, only Home / New / Submit / Groups are working on the menu.

If I go on "Register" or "Login", it does not show up the link.

Please see:
http://www.klinkk.com/

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!
From last 10 days i am facing problem adding google adsense code in my pligg site.

Can somebody let me know why it is happen?
Hi ChuckRoast,
Dear Forum Members,

I have just installed Wordpress in subdirectory "blog" of my Pligg site http://www.klinkk.com/

In "About" editor :
{************************************
******** About Box Template *********
*************************************}

{checkActionsTpl location="tpl_widget_about_start"}

{#PLIGG_Visual_What_Is_Pligg#}


{#PLIGG_Visual_What_Is_Pligg_Text#}

{checkActionsTpl location="tpl_widget_about_end"}


How should I change this code to send the link to http://klinkk.com/blog/ ?

I see I can change already the title here:
PLIGG_Visual_Breadcrumb_About

I really appreciate the efforts.
Thanks!
Hi Chuckroast,
I have just purchased and installed the
"Top 5 users" module, following the instructions in the Read Me file.
But the module is not showing in my sidebar.
I think there is a bug or some kind of conflict in my site.

Could you please take a look?
My site:
http://www.klinkk.com/

Thanks for your help.
Erik
I'm getting this strange hostgator error page when ever I try to discard a story. Its taking me to http://mysite.com/News and displaying this error. Then if I go back and refresh my homepage, the post does get discared, but I still see that error page everytime I try to discard a story. And yes my host is hostgator.

Thanks in advance
Please I would like some tips on how to make my site load faster. It seems to be transferring data from all bookmarked sites before the shape of the template is realized. Could there be a thing I am doing wrong? My domain is ebony.fm. Thank you in advance.
should i just use snippets and use the {literal} code. i tried it without literal code and i made homepage blank page, deleted the snippet and it went back to normal.
now im scared to even {literal} it.

thanks in advance
Dear ChuckRoast,
dear forum members,
please check the image attached.

I receive 403 error when I submit a post through bookmarklet (tested using Chrome, or Explorer).

I got the same feedback from other members of the site.

I really appreciate the help.
Thanks!

P.S. My site URL is http://www.klinkk.com/
Using Social Pro Kit template.