Navigation

Pligg Support

After install Pligg 2 final, I got this error when login.
I moved my website to the new host. The result is that all site www.diggyourlink.tk is working fine except front page. I see only blank page. When i go for example to www.xxxxxx.tk/new.php or any other page all is Ok. I searched that support page and the old forum but i found nothing to solve this. Any suggestions? Thank you in advance.
(pligg 2.0) Links module conflicts with other features like html enabled img or a tag. When you enable links module to convert any http to links and also enable html tags for image or links (img or a), you will see that the latter doesn't work properly.
post not showing in selected category why? its just showing below new comment option below search option why? pls take a look Pligg Developers www.expressplex.com make post and see whats going own
9 errors so far...

[21-Feb-2014 19:53:50 UTC] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY saved_id DESC limit 5' at line 1 in /home/domainname/public_html/libs/db.php on line 479

[21-Feb-2014 19:54:43 UTC] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY saved_id DESC limit 5' at line 1 in /home/domainname/public_html/libs/db.php on line 479

[21-Feb-2014 19:54:47 UTC] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY saved_id DESC limit 5' at line 1 in /home/domainname/public_html/libs/db.php on line 479

[21-Feb-2014 19:55:09 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/domainname/public_html/libs/friend.php on line 53
When i click submit after entering news detais, I get a broken page with the following ERROR:

1 Could not open ./upload_pligg_lang_conf
Please I need help urgently!
I was having a lot of spammers in my site so I installed askimet module with key, spam, human check, SFS antispam(which didn't work because I don't have their key), spam trigger modules to help me reduce spammers, they did but the error now is that any story that is submitted immediately goes to 'Discarded', even the ones I write personally. I'll have to manually go and change its status in the Admin panel manually before it can appear on the 'New' page or published (depending on my choice). This is very scary, because I have others posting and checking each post with a lot of spams involved is kind of difficult and time consuming. I've uninstalled all the modules I listed above, but still the same result.
Please I need urgent help.
THANKS!!
I have installed the last pligg version and configured friendly urls, but the trackback is not working.

Could anyone help me?

thanks
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Hello,

First blank page problems : I have created in the admin area, many users and it was working perfectly then i changed nothing, i came back to the admin and try to create another one and when i create the user i got a blank page ....

Second problems , i was posting a lot of content and i have tryed to change the captcha option. i have put whitehat then tryed it , i see no captcha and when i submit i have a blank page. Now i try to put back solve media ... i dont see any captcha when i post a new story and i have a blank page after submission and the story isnt submitted.

Can i know where these blank page are from ? i am stuck right now !