Navigation

Pligg Support

Whenever I try to follow a member by clicking on the follow button I get an error message and I'm unable to follow any member. The message say:

The page you were looking for doesn't exist!
It may have been removed or you may have arrived here by using a bad URL
Try searching for the article you are looking for.
Visit the Homepage to see the most recent stories.
Browse categories and tags to find a related story.

I search for members to follow then click on follow and the button doesn't work or send notification to the member that I'm following the person.
I am building up a site at http://dollar.bargains and managed to add a few products in there initially, but have made quite a few changes including to latest version but I can no longer post. Would having $ signs in my category names create an issue ? I don't get an error messages - just nothing posts.
Can we use Pligg as collaborated blogging platform? When I checked Pligg I found that its mainly using to publish articles from some other websites and comment on that. I want to use Pligg as Wordpress but many users can log in and blog or write articles themselves than linking to somebody's article in some other website. I do not want to use Wordpress since WP is not having default user registeration plug in. Apart from that if we use any plug in also, WP shows the dashboard of WP for the users. Please help. I am not a coding expert.
Hello,

There is a mobile template developed by Mobiweb that I really liked. Unfortunately, this template is not working in Pligg 2.0. Any plan on upgrading this template?

Thanks in advance.

Abu
I want to use my won genrated sove media api key instead of default..
I'm trying to change the background color of the submitter on link_summary.tpl
but so far it's not working

I'm using this

{if $user_level eq 'admin'}
{$link_submitter}{else}{$link_submitter}
{/if}
Hello, i am using plig 2.0 the stable version. and i am transalting it from english to spanish using the files in languages...
But i see tome things are not translated... what should i do?
Hello,
I just installed Pligg and have the following two issues:

#1 RSS Feed is not working. I get the following XML error e.g.:
error on line 6 at column 34: Entity 'uuml' not defined
Whenever there is a Ć¼Ć¶Ć¤

#2 When I want to submit URLs of Amazon for example with
characters like ? in it pligg says that the URL is invalid or blocked? However I want those URLs to be submitted? How can I deactive the filter?
I already tried it by turning off Validate URL but still it isn't working
We are using the Abyss Anti-Spam module with the Social Pro Kit @ Bookmarkinglive (dot) com.

The module works great but the css for the registration page is messed up.

Can you help?
I've noticed that the advanced search is not working when i choose a date.

I have tested on the pligg demo and doesn't work either.

http://demo.pligg.com/advanced-search/

If I choose a date i get this url and error:
http://demo.pligg.com/search/care/date/04%2F22%2F2014/slink/3/scategory/0/sgroup/3/status/all/adv/1

error:
Not Found

The requested URL /search/care/date/04/22/2014/slink/3/scategory/0/sgroup/3/status/all/adv/1 was not found on this server.