Navigation

Pligg Support

I followed the setup of the Pligg Twitter Module and I am getting this error when I try to click the twitter connect:
Fatal error: Uncaught exception 'TwitterException' with message 'Request to http://api.twitter.com/oauth/request_token?oauth_version=1.0&oauth_nonce=bd4de3052a2497b85f0f&oauth_timestamp=1392925708&oauth_consumer_key=35kCqJ1JUirFw&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_signature=a9CdQqX2sF2Pp7wMpkY%3D failed: HTTP error 403 Response: HTTP/1.1 403 Forbidden content-length: 0 date: Thu, 20 Feb 2014 19:48:28 UTC server: tfe set-cookie: guest_id=v1%396792063; Domain=.twitter.com; Path=/; Expires=Sat, 20-Feb-2016 19:48:28 UTC ' in /home1/rafalny/public_html/modules/twitter/twitter.php:884 Stack trace: #0/public_html/modules/twitter/twitter.php(665): TwitterOauth->http('http://api.twit...') #1 /public_html/modules/twitter/twitter.php(110): TwitterOauth->oAuthRequest('http://api.twit...') #2 /public_html/modules/twitter/tweet.php(28): TwitterOauth->getRequestToken() #3 {main} thrown in /public_html/modules/twitter/twitter.php on line 884
Anyone else have issues with category order. The order in of the categories in the admin panel are not the same as they appear on the main page. Any help? Thanks
I'm getting ready to try installing the WordPress login plugin / Pligg module again. Hoping to get it working this time.

One caveat is I'm running WordPress in the root directory with Pligg answering from it's own directory via a htaccess redirect. Had to do it this way as some of my sites require WordPress running under multi-site.

I need to know the Pligg 'Salt_Length' and any other tips would be appreciated. If I get it working I'll try to document everything and make that available to everyone who needs it.

I also want to get it working with my older sites running 1.2.2 but the site I'm going to put this on runs 2.0.x.
Hey, can anyone please help me understand how Pligg authenticates users and keeps track of them at and after login. I'm looking into having users sign in with twitter.
I'm making slow progress rummaging through the code, but it would be very helpful if someone just ran over flow with me and how the main logic works. Thanks a bunch.
A random subset of the categories I've created get the error_404.php when I click the category link at the top of the page. This is only happening with some categories, others are working normally. Any help? Thx!
Hello,
Yesterday was installed Photobooth module. Im sure that permisssions on /upload/originals+thumbs are 777 and hosting support GD library but when take pictures no uploads and no appears nowhere. Originals and thumbs are empty too. I was tried changing templates and still same.
Thanks in advance.

Try http://alternativasocial.net/module.php?module=photobooth