Navigation

Pligg Support

Search Results for "tweet"
Dear

In regards to Tweet module

I have managed to do the following:
(1) upload and install the module
(2) completed step 1 of configuration (added customer key and secret)

when i tried to authenticate to twitter.com (step 2) i only get a blank white page, no response from tweet.php?mode=start

any help or direction how to solve this?
Hi, I've installed the Tweet module and it is tweeting away nicely. I want to be able to exclude our admins from the auto-tweeting though, as we schedule our tweets using hootsuite. I just want it to tweet when all other normal users submissions are published. The current option only lets me list users to tweet from.

Thanks, Carl
This is a Fix I discovered and applied successfully.

Hi,

I noticed that the "Tweet this" feature in the Twitter Module showing the "Tweet Sending..." and "Tweet Submitted" images. I kept getting broken image errors.

So I went into the "sendtweet.php" file and found the line at the bottom where it links the images, and noticed that the directory was missing ".".
It was "./modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"

The same thing was an issue in the templates folder in the "twitter_js.tpl" file.
Set at:
"./modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"

Sorry if that was confusing, but if you followed me, and applied the fix, then it should work for you now, as it does for me.
Not a huge deal, but I figure whenever there are broken images it just makes the site seem more janky and unprofessional, so it's good to get things looking as clean as possible.

Blessings!

Ivan