Navigation

Pligg Support

Search Results for "tags"
Greetings!
Installed Pligg cms 2.0.1, works fine. But there was a question. On a standard template Bootstrap whether work AutoComplete tags when submitting news? I do not work :( Is this normal? Or need some adjustment (maybe another template?) that worked AutoComplete?

I checked the database, table tags, they're all there. Database character utf8_general_ci

P.S. I hope the community has not lost interest in the development this cms...
When you manually delete, as a user and publisher of the story, or as admin delete a story or remove all discarded stories from the Admin panel, the tag_cache table is deleted as well and you are left with no tags in the sidebar or the cloud, until you manually edit a story and add/remove tag or after a new story submit.

To fix this bug, follow these steps:
1- Open adminadmin_delete_stories.php
2- Go to line 82 or look for:

$query="DELETE FROM " . table_tag_cache;
if (!mysql_query($query)) {error_page(mysql_error());}

Insert right after it this code:

$sql="INSERT INTO ".table_tag_cache." select tag_words, count(DISTINCT link_id) as count FROM ".table_tags.", ".table_links." WHERE tag_lang='en' and link_id = tag_link_id and (link_status='published' OR link_status='new') GROUP BY tag_words order by count desc";
if (!mysql_query($sql)) {error_page(mysql_error());}

Save and close
3- Open delete.php
4- Go to line 133 or look for:

$db->query("DELETE FROM ".table_tag_cache);

Insert right after it this code:

$db->query($sql="INSERT INTO ".table_tag_cache." select tag_words, count(DISTINCT link_id) as count FROM ".table_tags.", ".table_links." WHERE tag_lang='en' and link_id = tag_link_id and (link_status='published' OR link_status='new') GROUP BY tag_words order by count desc");

Save and close.

What we did here is we rebuilt the tag_cache table after every delete.
Yesterday all of a sudden the tag cloud became empty and nothing shows up under the Tag block in the sidebar. I don't know what could have done this or what I can do.
Anyone encountered this issue? -->

One creates a story and adds tags. On viewing the story, the tags do not appear. One needs to "edit and save" the story for them to appear.
how i can set pligg to use - character or any other character instead of using default , character?

if i make any change in pligg source, in new updates they will be gone :( what i can do?
Which HTML tags can we enable at /admin/admin_config.php?page=Submit?

Is there a list?

I've just seen some of them:
where should i add the meta description and search kewords for my pligg site? is there a plugin to do it?