Navigation

Pligg Support

Search Results for "settings"
Hello, my pligg admin settings are not saving.
In the menu, I noticed a little "1" in installed widgets but there was no updates listed. I uninstalled all the widgets then reinstalled but Statistics will not install.

What can I do to get statistics widget reinstalled?
Hi, I kamil from Poland
I'm sorry for my english, but I have a problem
with create admin account, because in step 4 on the instalation after created database tabels, was error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and isin't admin account create field.

I create account new user on the home page/ register and change his permision in MySql to admin permision.
them on my home page manu bar show a Admin link. When I click it, was again error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and second after click link "here"

The request /admin/admin/admin_config.php?page=Template was not found on this server.

I read in some posts about change "settings.php" file.
In my file is empty field:
$my_pligg_base = ' ';
is empty, because the database is in the same catalogue with pligg.

and change dbconnect.php file:
in my configuration database field look like:
define("EZSQL_DB_HOST", 'localhost');

and I can create new story posts, new users. Only Admin Panel not run.

Somebody know what I must change??

Thanks for help
Kind regards,
Kamil
Hi there,

How we do to set "waiting moderation" mode after user submit new a new story?


Regards,
Soe
ERROR:
PHP Warning: include() [function.include]: Failed opening '../settings.php' for inclusion (include_path='.') in /internal/class.config.php on line 51.

Line 51: include ('../settings.php');

Seems like an easy fix. Any hints would be helpful.

Thanks,

Ivan
I just installed Pligg and this problem is still there.

I set the default language to be arabic, when logged out, it's in arabic. When I register a new username it flips back to English. When I goto my profile settings and choose arabic, click save, it's still in English.

Please fix this problem. It's a priority!