Navigation

Pligg Support

Search Results for "module"
Firstly, I would like to thank you Pligg Developers. Without your effort this would not have been possible.
I would also like to request the Pligg users to come together and help each other in recreating or redesigning the same. Please post every single tricks and tips you come across.
Thank you in anticipation,
Regards,
Sayogita Chettri
http://www.sayog.byethost7.com (Beta)
Hello Chuck Roast,
Is it possible to show image only without description story when Auto Content Scrapper scrap a content of website?


Please have a look at the screenshot attached.
Thank You.
Hi, I've installed the Tweet module and it is tweeting away nicely. I want to be able to exclude our admins from the auto-tweeting though, as we schedule our tweets using hootsuite. I just want it to tweet when all other normal users submissions are published. The current option only lets me list users to tweet from.

Thanks, Carl
Hi ChuckRoast,
I have activated Upload Module and AutoContent Scrapper. But when I upload image or an image link via using upload module, there is no image appear in the story. The image does appear using ACS alone. Please your help. My web www.lagitren.com
Thank You.
When Twitter module is installed the 'login button' automatically shows in register slide. I would love to design my own Twiitter Login Button and put it in header.tpl. When I put my designed button it also shows in 'Login Menu'. I am thinking of having different twitter buttons for 'Register Slide' and Login Slide'. So In twitter module, which file handles this automatic 'Login Button' in register slide? I tried locating the files but I am out of luck. Thanks.
This is a Fix I discovered and applied successfully.

Hi,

I noticed that the "Tweet this" feature in the Twitter Module showing the "Tweet Sending..." and "Tweet Submitted" images. I kept getting broken image errors.

So I went into the "sendtweet.php" file and found the line at the bottom where it links the images, and noticed that the directory was missing ".".
It was "./modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"

The same thing was an issue in the templates folder in the "twitter_js.tpl" file.
Set at:
"./modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"

Sorry if that was confusing, but if you followed me, and applied the fix, then it should work for you now, as it does for me.
Not a huge deal, but I figure whenever there are broken images it just makes the site seem more janky and unprofessional, so it's good to get things looking as clean as possible.

Blessings!

Ivan
Hello what would I edit in for example the amazon module to allow it to bypass the private site module so that people can still access those areas. Thanks
Hi,

Two things:
Whenever I receive a private message it sends me an email. I need to toggle this off. It's a problem not only for my server, but it will annoy users.

Second, and most importantly, my users cannot delete private messages. When they try it throws them an error 500:

The website encountered an error while retrieving https://www.theaterfriends.com/module.php?module=simple_messaging&view=inbox&action=bulkmod. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Reload this webpage.
Press the reload button to resubmit the data needed to load the page.
Error code: 500

Thanks,

Ivan
The new "Back to Top" module only appears as an arrow on the Home page. I didn't test ALL pages possible, but on about four other pages the box had no arrow, just solid grey.

Ivan
Hey, I tried to post this in the bugs section, but GitHub wasn't loading for me.


In submit.php, line 3 didn't have /internal/ so I added it and everything seemed to be working, but when I went to load up a draft, the contents of the draft were empty!

So the draft isn't a draft at all! Hahaha....


aka, drafts won't save, and there's some missing elements in submit.php

Blessings,

Ivan