Navigation

Pligg Support

Search Results for "error"
This error seems to pop up with almost every completed captcha. Template: OTNewz.

The template developer couldn't tell me why this happens, I hope you have an idea.

[11-Jan-2014 02:19:40 UTC] PHP Fatal error: TPL: [in ./modules/captcha/captchas//solvemedia/captcha.tpl line 12]: syntax error: file 'messaging_tpl_patherror.tpl' does not exist in ..../class.template.php on line 949

Path dotted out again.

I tried to overwrite the captcha.tpl in the solvemedia library, but it doesn't seem to make a difference, regardless if it's the latest plugin or not.
This is what I get every time a post with and apostrophe is submitted

[10-Jan-2014 21:52:13 UTC] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'T JUDGE RIGHT AWAY!'' at line 5 in ...../libs/db.php on line 479

The line number changes, but the message always the same. I dotted out the path, since that's irrelevant.

Any clues why this happens?
The Facebook Connect Module was uploaded to the directory but when I install the module the whole site goes white blank, then we i delete the module from directory the site comes back.

This is the module i bought
http://pligg.com/downloads/module/facebook-connect-module/

I've paid $20 with the assumption that this will be an easy install !!

Please help ?
When i click submit after entering news detais, I get a broken page with the following ERROR:

1 Could not open ./upload_pligg_lang_conf
Hi, I have this error from captcha, I tried checking up on the settings like changing the type of captcha to be used but I still end up having the same error over and over again.

Here is the error:
[11-Dec-2013 01:05:53] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ... /home/taishotp/public_html/ejo.im/libs/db.php on line 479
Hello,
I have a big problem from las night in my Pligg website. At the moment in a fresh install, we are 4 users sending news (very actives) and i thing something is blocking submit mor news. I don´t know if the problem is in Pligg or in my hosting Strato. Pligg limit at users send an specific numbers of news? Is Strato blocking my site? Because is very strange: i try remove one to one all modules and cleaning template caches. I try change templates.I try a fresh installation from scratch with a new database. Nothing to do.. when i send a new, submit say: ´The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.´. And the only way to accept a url is.. only my url address ¡ If in the url box put http://alternativeweb.es is ok, i go to the second step. Please, i need help.
From Admin Panel Spam Trigger Alert, I go to story awaiting moderation and when I apply change to Spam I get an error:

Invalid token (hack attempt) or timeout. Go back, refresh that page, and try again.

UPDATE: Looks like this is an issue ONLY after marking stories as spam in Akismet. Will continue to test as spam comes in.
I receive "ERROR: You have already voted on this article" when voting on a comment in a thread I have not previously voted on. This has happened here in the support forum.
post not showing in selected category why? its just showing below new comment option below search option why? pls take a look Pligg Developers www.expressplex.com make post and see whats going own
Hello

when i posting article it not showing in category its just showing under new comment area just see at my website expressplex.com and pls help