Navigation

Pligg Support

Search Results for "broken"
This is a Fix I discovered and applied successfully.

Hi,

I noticed that the "Tweet this" feature in the Twitter Module showing the "Tweet Sending..." and "Tweet Submitted" images. I kept getting broken image errors.

So I went into the "sendtweet.php" file and found the line at the bottom where it links the images, and noticed that the directory was missing ".".
It was "./modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"

The same thing was an issue in the templates folder in the "twitter_js.tpl" file.
Set at:
"./modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"

Sorry if that was confusing, but if you followed me, and applied the fix, then it should work for you now, as it does for me.
Not a huge deal, but I figure whenever there are broken images it just makes the site seem more janky and unprofessional, so it's good to get things looking as clean as possible.

Blessings!

Ivan
Hey, I tried to post this in the bugs section, but GitHub wasn't loading for me.


In submit.php, line 3 didn't have /internal/ so I added it and everything seemed to be working, but when I went to load up a draft, the contents of the draft were empty!

So the draft isn't a draft at all! Hahaha....


aka, drafts won't save, and there's some missing elements in submit.php

Blessings,

Ivan
Under the "Votes" tab towards the bottom there is a feature that makes it so that when a story receives a certain number of negative votes it is then discarded.
Well I spent hours today trying to figure out what was causing my stories to be automatically discarded as soon as I submitted them.
I finally discovered that it was the feature mentioned above.
I had mine set to ten. When I set it to zero, turning it off, my test stories started to appear again.
This would be a nice self moderating feature if it could be made to function properly.

Thanks,

Ivan