Navigation

Pligg Support

Hi, i am new and pligg. Today i install pligg in my site, but in the log show this errors:

[20-Mar-2014 05:26:11] PHP Warning: Table '****_pligg.pligg_files' doesn't exist in /*********/libs/db.php on line 479

How can i fixed?
Would it be possible to sort "search results" according to the number of votes, or according to the number of comments?
I'd like to change the redirect upon story submission from the 'New.php' page to the Home page. Any suggestions?
Thanks
*** ATTENTION YANKIDANK ***

USERS, please do not change you files before it is signaled by YankiDank.

This is a fix to \libs\settings-from-db.php

There is a major bug in the foreach and IF statements that is incorrectly assigning smarty variable to some of the results pulled from the config table.

the changes are reflected on my forked pligg at

https://github.com/redwinefireplace/pligg-cms/commit/ce4027357c6d4b4eef2d756c89e719b74269436f

I tried to push it to your github and I don't know if it went through or not.

See the links for details on how the process was and a comparison table of all the 87 variables before and after the fix.

http://mymonalisasmile.com/upload/fix-to-settings-from-db.html

http://mymonalisasmile.com/upload/fix-to-settings-from-db-variables.html
hi im using pligg 2.0.1 latest version and just purchased Member plus but when i install it it works fine as far as i can see but it stops the profile access drop down and the pnup from dropping down to i have uninstalled all modules and just had it running on its own and it does the same thing up to now i have had to disable it untill it can be solved. thx in advance
Yesterday all of a sudden the tag cloud became empty and nothing shows up under the Tag block in the sidebar. I don't know what could have done this or what I can do.
Hello:

I setup a new pligg site using the last version 2.0.2.
When i submit any story from any URl the system say:
URL is invalid or blocked
This happen with every URL , even with the domain which pligg installed on it.
I check that allow URL fopen is on on php.ini.
I try also to disable URL validate from back end, but the problem still exist.
Please advice me.
Thanks
Spam Trigger Module

Is not working as intended. I fixed it and submitted the complete fix to Pligg Support and posted it also on https://github.com/redwinefireplace/pligg-cms/commit/f02a9c62861f91b44903cdaa8f5bba88e5069555

How it works:

Submit a Story or Comment

1- Upon submission of a story, the Module now checks for spam based on three levels: Light Trigger, Medium Trigger and Hard Trigger:

a- Light Trigger: the story will be held for moderation.

b- Medium Trigger: the story will be discarded.

c- Hard Trigger: the user will be 'Killspamed' and subsequently all his/her stories, comments, saved stories, etc. will be deleted.

NOTE: the Spam Trigger Module comes with the Light Trigger populated with common spam words and phrases. You have to populate the Medium and Hard Triggers. You can go through the Light Trigger and edit/remove according to your liking and even move some to the medium and Hard Triggers.

Be careful, some of the included words and phrases may be used innocently in a normal story.

Editing a Story or Comment

Say that a "smart" user/spammer submitted a normal story first and immediately edited the content, title and tags to include spam. It will be caught. Same procedure applies to Comments.

I already moved 4 entries from the Light trigger to the Medium Trigger for the purpose of this demonstration.

Watch how it works https://www.youtube.com/watch?v=U0iP6hK7PEE
I am testing out the Facebook module on my site and when I select "Set Facebook Photo as Avatar" the default "star" avatar stays on the site rather than what the user has as their FB profile pic.

I am very much sure that someone cracked open my administrator password. Can any one Please suggest me how can I get it back.