Navigation

Pligg Support

I am receiving following error log error again and again. Can anyone help me to solve this

" PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY saved_id DESC limit 5' at line 1 in /home2/pepdealc/public_html/x.com/libs/db.php on line 479 "

Pligg Current version 2.0.2
Hello there,
is there any option to make url as option ?
so the user decide to add url or not ?
hi guys
I recently installed pligg and also bought few modules as well for my site. how ever I did not understand the difference between auto content scrapper and auto embed modules what is the difference between them can any one explain to me in detail
I will try to re-post all my previous posts.
Hi, I installed Pligg relatively easy the other day and I have been having a look at it and how things work etc. I clicked on my "Profile" link and was redirected to a page because the profile page didnt exist. It was linking to "/user/". So I checked on the server, this directory doesnt even exist. The directory doesnt come with the original download files either. Am I missing something? Thanks In advance.
I'm just about at the point where I need a second webserver and was thinking about off loading the databases to Google Cloud instead which could buy me a year or two right there.

Any experiences, advice or thoughts???? My other option would be a vps server with just MySQL running or a server here at the house running over Comcast (not great).
We have all noticed that when using the LINKS Module (like in here on the Pligg Support site), the link will be constructed with in it href when including in a comment. Here is one of many examples (see the link in the comments of that post):

http://pligg.com/support/question/add-a-banner-ad-after-three-story-summaries/#question

To fix this bug:

Open \libs\utils.php

Modify this function:

http://pastebin.com/K5uDx6ve


Save it and try it!
Hello
I have a problem with my pligg site. I installed pligg on my site www.top10bookmark.com.
and We start our social bookmark site, ut there is a issue in site. I have a code of ads by chitika.net
When we add the ads code in site my site show black. we try it many file like ad module, Admin Snippets, and also try in direct in template file. but my site show plank page. Also when I add some jquery code in template file site also show blank. Please help me out.

Thanks you
Can I do this with the already available pligg captcha plugin? Thanks a ton!