Navigation

Pligg Support

I'm just about at the point where I need a second webserver and was thinking about off loading the databases to Google Cloud instead which could buy me a year or two right there.

Any experiences, advice or thoughts???? My other option would be a vps server with just MySQL running or a server here at the house running over Comcast (not great).
We have all noticed that when using the LINKS Module (like in here on the Pligg Support site), the link will be constructed with in it href when including in a comment. Here is one of many examples (see the link in the comments of that post):

http://pligg.com/support/question/add-a-banner-ad-after-three-story-summaries/#question

To fix this bug:

Open \libs\utils.php

Modify this function:

http://pastebin.com/K5uDx6ve


Save it and try it!
Hello
I have a problem with my pligg site. I installed pligg on my site www.top10bookmark.com.
and We start our social bookmark site, ut there is a issue in site. I have a code of ads by chitika.net
When we add the ads code in site my site show black. we try it many file like ad module, Admin Snippets, and also try in direct in template file. but my site show plank page. Also when I add some jquery code in template file site also show blank. Please help me out.

Thanks you
Can I do this with the already available pligg captcha plugin? Thanks a ton!
i try many times to log in this forum but i can not log in. and some times forum font size changed ( to very small) and i must refresh the page. what is wrong? i use firefox 39 or chrome 43.
I want to backup my pligg website. How can I do this?
hi
i need ckeditor with full future for my site.
plz help me to add ckeditor for install in my site.
Hi, the title says it all. I tried this the advice from this link: http://pligg.com/blog/801/export-user-data-to-microsoft-excel/ and it does not seem to work.

Any advice is much appreciated.

Thanks.
As mentioned in the question, I can't access my website, it only shows a white blank page.

The site is running on Pligg version 2.0.1 and I didn't enable / disable any plugins recently.

How can I fix this?