Navigation

Pligg Support

As there is no DELETE user function in Pligg, I used KillSpam User function on two test accounts.

Unfortunately, this action has BLOCKED my IP, and I cannot create new users form my IP address now.

Q: How to unblock my IP?

Thanks!
Hello...my site http://simatrix.us was previously installed wordpress then i change to pligg..How Can I redirect old url to the new one..

For example : how can I redirect http://simatrix.us/cara-menurunkan-berat-badan-dalam-10-hari-gratis/ to http://simatrix.us/health/obat-pelangsing-herbal-atau-alami-cara-menurunkan-berat-badan-secara-cepat-dan-aman/

I have already add this code in htacces :
redirect 301 /cara-menurunkan-berat-badan-dalam-10-hari-gratis/ http://simatrix.us/health/obat-pelangsing-herbal-atau-alami-cara-menurunkan-berat-badan-secara-cepat-dan-aman/

But it didn;t work..

Please help me..
In the Admin Panel -> Settings -> Miscellenaous
The "Show subcategories" is by deffault set to false.

If you have subcategories and the default is false, when you click on a category to display all the stories under this category, it won't include its subcategories in the search result. However, if you want to also include the subcategories of the category you are searching, you have to set the value to true.

The code to include the subcategories in the search won't work as it is.

Open the below files and go to te line numbers and replace every instance of
if(! Independent_Subcategories ){

with

if( Independent_Subcategories == true){

\libs\group.php
LINE # 373 ..... if(! Independent_Subcategories ){
LINE # 450 ..... if(! Independent_Subcategories ){
\load_data.php
LINE # 190 ..... if(! Independent_Subcategories ){
\libs\search.php
LINE # 132 ..... if(! Independent_Subcategories ){
\libs\tags.php
LINE # 83 ..... if(! Independent_Subcategories ){
LINE # 115 ..... if (! Independent_Subcategories ){
\userrss.php
LINE # 146 ..... if(! Independent_Subcategories ){
[05-Oct-2014 21:11:29 UTC] PHP Fatal error: TPL: [in line 4]: syntax error: var function does not exist (class.compiler.php, line 592) in /home3/simploid/public_html/social/class.template.php on line 949
Hi There, I know this question has been raised before;” individual category” most upvoted feature is not giving required result. Whenever I tried to use this feature it gives me most upvoted result from the entire category.
Even I tried to use this fix
https://github.com/Pligg/pligg-cms/commit/0f4d50f6f77048326eb777b37e018cf1f8e2001c
but it didn’t work for me. Can anyone please assistance me with this.
*** ATTENTION YANKIDANK ***
**************
I was able to work and fix all the bugs in the ‘Friend” feature. The linked file, friends-simple-messaging.html, outlines all the steps and the changes to be done.

What was done?

1. Fixed the logic of the code and eliminated the bugs that were preventing the Follow/Unfollow and also preventing the appearance of the “send message” button.
2. Now, the Follow/Unfollow will only appear to the Logged in user and have a status of Following or Follower, thus eliminating all bugs and the annoyance of any user logged in or not seeing these buttons and clicking on them only to generate an error or load a 404 page.
3. Only those who are Following each other will have the “Send Message” feature.

Let me know how it works and if there is anything missed to improve!

Attached: the zip folder for yankidank

Video demonstrating how it became:

https://www.youtube.com/watch?v=2FFC5QlCA1A
Can anyone please update the web Toolbar module which was available in previous version.
http://forums.pligg.com/free-modules/15266-pligg-web-toolbar-module.html

It was a great feature which is not available now.

Thanks in advance
How could my Karma on Pligg Support drop overnight from 4090 to 3225 without any valid reason?!

There is something phishy here!!!

It is not the karma that matters, it is the principle. To make sure of what I am saying, open the votes table and you should see the last 2 entries under my user id....
I've noticed that the advanced search is not working when i choose a date.

I have tested on the pligg demo and doesn't work either.

http://demo.pligg.com/advanced-search/

If I choose a date i get this url and error:
http://demo.pligg.com/search/care/date/04%2F22%2F2014/slink/3/scategory/0/sgroup/3/status/all/adv/1

error:
Not Found

The requested URL /search/care/date/04/22/2014/slink/3/scategory/0/sgroup/3/status/all/adv/1 was not found on this server.
Hi.do any body ever get this problem?..before this my url bar is look good like others but i dont know why in this two days his showing http// in that url bar..

Hope anybody help or give some solution on this.. tanks in advance.