Navigation

Pligg Support

Running into a problem with the Modifying Language section in Pligg. Whenever I change any of the text, click save, and then reload my site, the text doesn't update.

When I go back to check, it's like I didn't edit anything.

Anyone else run into this problem? Is there a solution?
I'm trying to run pligg on port 8080 instead of the standard port 80 but when I change the ports I'm unable to log in and get caught in a login loop.
The when I change Apache2 back to port 80 everything functions fine.
I have also tested this on Lighttpd and the same issue occours.
I have checked the settings and changed the base_url to 8080 when needed.
Can someone please provide some assistance.
Are their modules that enable your visitors to your Pligg website to login with their existing IDs from other networks like Google, Facebook and Twitter without a cost? If there are, please give me the popular 5 of them, so I could compare them. Thank you!
Dear ChuckRoast,
Dear Forum Members,

Please check the image attached.

Is there a way to modify the font size of posts title?

Also, is there a way to make orizontal the navigation of pages?

Both points are marked with a arrow in the image attached.

I really appreciate the efforts.
Thanks!

P.S. My site URL is http://www.klinkk.com/
How to Disable User registration in pligg 2.0
Hi,

after installing auto content scraper - the sidebar top voted widget/plugin is no longer working the way it should do... (as in the thumbnails of the top voted stories are now showing all over the place instead of one above the other)... I am not sure as to what the reason could be.

Advise greatly appreciated.

Hi there,


Can anybody help i am receiving this message

ogs/antispam.log does not exist

When ever i try to submit a new story. Any help would be great thanks

Max
Hi,
I have the following error with facebook connect module.

When someone creates a account with the module the email field of the user in the database is blank.

So when the next person is creating a account with the plugin he gets the error "email already exists" because the plugin wants to create another account with a blank email value.

How can I fix this?
Hi,
I have created a page "search-web" URL and pasted Google Custom Search code in it. Unfortunately, the search result page fails. When the search results are returned the page URL query page.php?page=search-web is terminated and page.php?page=cx...... is returned with no search results?
I have the search box in the same page as the one I would like to have the results returned.

you could check the page here:
http://www.tezcricket.com/page.php?page=search-web
Dear Pligg Developers,

How I to create Under Construction Page in Pligg 2.0

Thanks