Navigation

Pligg Support

I have installed plgg 2.0.0 and pligg 2.0.2. I have two main issues that make the software NOT work what so ever

#1. When you submit a story, the last step leaves you with a blank white page. This is a fresh install, no modifications, default theme.

When I log into the admin, I see the story, set as discarded. I click to make the story new. When I visit new.php the screen is blank and will not show. Any page that has a link, submitted, new, published ect will not load.

If I remove the story, the pages load again without issue.

Any suggestions to what is going on? I have a dedicated server with other working pligg sites running but this site is simply a blank white screen after submitting a story.
Anyone know how to integrate LinkedIn sign on to Pligg sites? If someone has already done this as a module, I'd be happy to buy it through the Pligg Store (like Facebook and Twitter Connect modules).

Thanks!
Can we use Pligg as collaborated blogging platform? When I checked Pligg I found that its mainly using to publish articles from some other websites and comment on that. I want to use Pligg as Wordpress but many users can log in and blog or write articles themselves than linking to somebody's article in some other website. I do not want to use Wordpress since WP is not having default user registeration plug in. Apart from that if we use any plug in also, WP shows the dashboard of WP for the users. Please help. I am not a coding expert.
Hi,

Usually "To start a private message, you must first be mutual friends with another user account. Once both users have “followed” each other, then they will have an option to compose a new message from the follower’s user profile page."

Actually, only following a user it's possible to send a private message. No need to be followed. How can I fix this?

Thank you.
As mentioned in the question, I can't access my website, it only shows a white blank page.

The site is running on Pligg version 2.0.1 and I didn't enable / disable any plugins recently.

How can I fix this?
Hi,
I've just installed pligg on my local php server. It looks to be up and running however I am not able to submit any story.

I try to submit a story by just entering the link, pressing continue, leaving all other fields empty and trying to save. I get the error message "content too long". Any ideas what could be the issue?

Thanks,
Joseph
Hey all,

Is there a facebook like chat available for Pligg?

Im willing to pay.
In \libs\link.php, Function store_basic() LINE 200, I noticed that link_published_date is set to 943941600 Unix timestamp which translates to 1999-11-30 01:00:00

Unless there is another reason I am not getting, I believe that this line of code:

if($this->published_date == 0){$this->published_date = 943941600;}

Should be modified to:

if($this->published_date == 0){$this->published_date = $this->date;}

This way the published date is set automatically to the link date when submitted.
Hi,
Im running a site and I will need to show up with the top 5 stories of the month. Do you guys know how to do that? Code snippet or any ideas would be very great. (I use down/upvote)
Thank you in advanve!
Hi there, I've just upgraded a Pligg 1 site to the latest Pligg 2.0.2 using the official instructions, but now all the module settings pages are displaying blank (example.com/module.php?module=admin_language).

The rest of the site's pages are displaying fine. There are no errors being recorded in the /log directory and I'm at a bit of a loss. Can anyone point me in the right direction please?

Further info: I've emptied the cache folder (apart from .htaccess) and the blank pages are returning a HTML response header of '200 OK'. The site is sitting in a subdomain.