Navigation

Pligg Support

I'm using Pligg in Spanish, but some words and sentences are impossible to translate, they don't appear on "Modify Language".

How can I solve this?

Thanks and sorry for my English!
on clicking Admin link, it shows me following error

A feed could not be found at http://www.pligg.com/pro/rss.php in D:ixxxxxx/xxx/xxxtemplatesadminsimplepie.inc on line 660
I just purchased the Module and wanting to display other values to the user for this section. could any one please point me in the right direction?
I've downloaded the IPB integration plugin but I don't find any way to install it.

There doesn't seem to be anything called plugins in pligg admin.

After placing the directory in the plugins directory, nothing is different. Extracting the files directly into the plugins directory also did nothing.
I also went directly to the install file:
mydomain.com/pligg/plugins/ipb/ipb_install.php which just gives me Forbidden 403, even after chown to apache and 777 perms.

The "instructions" don't say anything about what files to edit, or even if you're supposed to edit a file, or if there's some page to go to. I was unable to find anything online.

How do you install plugins?
I have this error "Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/surfingcontent.com/web/submit.php on line 2"
How can I remove this error.
This error appears in submit page
thanks
I had submitted a template for review since two weeks but there is no update to the template on the main page. Kindly review the template as I have many other template to be made available for sale at Pligg.com.
I moused all over the place and I cannot figure out how I can delete a photo in Photobooth. in the event that someone puts up something obscene, I would like it if my moderators and admins had the ability to remove it.

Thanks in advance.
I am curious if Pligg somehow validates the html users can enter when using tags.
Meaning if I allow the user to use tags, could they exploit it.
Something like this.

IMG SRC=javascript:alert('XSS')
I installed the Social Pro Kit yesterday. Before installation, I was able to send private messages to users using Bootstrap template, although I had received complaints that messages could not be deleted.. But, I suspect that is another issue. I digress...

While running the Social Pro Kit, I found there is no link to 'Inbox'.

I tried uninstalling, then reinstalling the PM module. No go.

Could this be a bug?

By the way, VERY happy with Social Pro Kit, and my members have offered a few positive comments as well!

Good work!