Navigation

Pligg Support

We need some kind of module that would traverse the stories data table looking for broken bookmarks back to the originating story. This would reduce the number of 'broken' links when Pligg is being used as a bookmarking site.

My thoughts are the module should start from the oldest post (most likely to be, broken, deleted or 'out of date'), run from a cron or pseudo-cron trigger/task and check a configurable number of posts, keep track of it's last checked story and continue from there on each successive cron trigger..

The module should be configurable to either place a failed story into 'upcoming', moderation, discard or else do nothing but email the admin with a link to the story..

The action should also be configurable for counts of failed check attempts as the referenced server downtime could cause a false trigger.
I just installed the News Extractor module (pligg.com/downloads/module/news-extractor/). It works great and lets users format the content they submit, which is the point. However it also puts images next to each story. As the images are quite a bit higher than title, this results in a block of whitespace and looks terrible.I tried to find the code for the image in the module or in embed.ly, which is used by the module. But neither was helpful.The WYSIWYG editor and scraper for the module are great. I just want to remove the images from the homepage/published page/new page so that more stories can be shown on the screen.How can I do this? What settings/code should be changed?Thank you, any assistance would be appreciated.
I am unable to open my admin panel.
when I open my admin panel it shows "Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/getsocia/public_html/config.php on line 3"

what to do now to resolve this problem?
Help me fast?
I'm getting ready to try installing the WordPress login plugin / Pligg module again. Hoping to get it working this time.

One caveat is I'm running WordPress in the root directory with Pligg answering from it's own directory via a htaccess redirect. Had to do it this way as some of my sites require WordPress running under multi-site.

I need to know the Pligg 'Salt_Length' and any other tips would be appreciated. If I get it working I'll try to document everything and make that available to everyone who needs it.

I also want to get it working with my older sites running 1.2.2 but the site I'm going to put this on runs 2.0.x.
Greetings!
Installed Pligg cms 2.0.1, works fine. But there was a question. On a standard template Bootstrap whether work AutoComplete tags when submitting news? I do not work :( Is this normal? Or need some adjustment (maybe another template?) that worked AutoComplete?

I checked the database, table tags, they're all there. Database character utf8_general_ci

P.S. I hope the community has not lost interest in the development this cms...
My Pligg version is 2.0.1
Pligg Local tests were normal,but The server is not normal.
user can not login Pligg on server,Login request has been waiting for no response.
The problem of torture for several days,
I hope to get help,
Want to know the solution to the problem of the person can help me.

ThankYou very much!
(my english is not good.)
I want to set when user add story that it's not visible on site until admin approve it. Please tell me how I do it , if it is possible.
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/security/public_html/libs/html1.php on line 308

How do i patch this Error.
I noticed that only few users respond to answers or solutions presented to them. Moreover, almost 1 out of 100 will post that the problem was fixed and tells about how it was fixed, or if the solution was any good or not!

The purpose of this post is to encourage users to respond and mark whether the solution was successful or not so other users benefit from the solution as well.

We used to mark the post with [SOLVED] at the beginning of the title. It made it easier to find solutions.

Please do!
Just purchased and installed the facebook/twitter module logins and the images are not display (just text links)

Something I've missed on install?