Navigation

Pligg Support

Hi there,

I have a problem with the auto content scraper and facebook videos.

Since 2 days it doesnt really work anymore and I have no idea why (didnt change anything).

I already installed the auto content scraper again.

Everything else is working fine! Also facebook pictures.


Can someone help?
Thanks!

Regards,
dayn
Yesterday I have bought Heppy template (http://pligg.com/downloads/template/heppy-template/) for social bookmarking website http://www.websourcezone.com .I installed pligg 2.0.1 version for this website.When I installed this template in my website it doesn't work. When I install this template. It Says "This template may not be compilable with the latest features included with your version of pligg.The template was design for pligg unknown.While you currently have installed 2.0.1.Are you sure that you want to install this template"

I installed it and complete properly template changing process.finally reload my website.
When i reloaded my website it saying error.
So Please resolve this issue.Now I am looking forward to your company(voxxxlll) template developer.I hope that you (voxxxlll) resolved this issue.So that I can easily use this template on 2.0.1 pligg version website.

Thanks
Sajib Ahmed
Hi,

I have installed the latest version of the pligg here:

http://www.constructionrenovation.ch and I can't see any accent like é, î, ê, etc...

How I can correct it?

Thank you in advance for your help.

Kind regards.
hi,

has anyone experience with rss import and ebay partner network?

I'd like to use the Rss Import with the heyoupro theme so the images are shown

Any help would be great
Hi,

I have upgraded my Pligg site from 2.0.1 to 2.0.2 version. In this new version, Admin cannot Logout from the back end and even front end user is not able to Logout once logged into the system.

I have also cleared the cache and debug the code in login.php file. Here is the code

if(isset($_GET["op"])){
if(sanitize($_GET["op"], 3) == 'logout') {
$current_user->Logout(sanitize($_GET['return'], 3));
}
}

It seems it is working fine. There might be different issue in new version. I find one post on Pligg's forum regarding the similar issue but it does not work. Here is the url

http://forums.pligg.com/questions-comments/12829-trouble-login-logout.html

Anyone has an idea about this issue. Any help would be appreciated.

Thanks in advance !!

Best Regards
Rajdeep

Hi
I,m can not login to pligg
When I enter my username and password ang click button login this page refresh
Help me
Hi,

I need your help.

I made some changes in the normal admin panel. After that the site "crashed" and now I just can see some html text - I can not even log in.

Does someone have a solution for that?

Is there a possibility to delete some files in the admin area with FTP so that it is working again (to get the standard settings again)?

its www.mygubbel.de

THANKS!

Best regards,
dayn
Hello,

I use the old-old Pligg-version. Because search engines have indexed my site with WWW and without WWW, then I just added to a .htaccess a specific directive. This directive aims to make search engines index my site only without WWW. However, after that, I can't login to the admin panel (opens a blank page). In this regard, the question is:

what to do (to add something extra) to be able go to the admin panel?

Thanks in advance.
Regards,
Hey all,

In the user profile the stories diplayed under submisted and new are all being sorted by most recent but the upvoted page sorts them by most upvoted not most recent, is there anyway to change this? or does anyone know where the code for these is?

Thanks!!