Navigation

Pligg Support

Freshly installed Pligg 2.0.2 and no changes on any settings and template.

All submissions were not successful because it will show: "URL is invalid or blocked:" even though URLs are valid.

Even if Submit > Validate URL is set to false, it still shows that error.
Hey guys,

I have recently been attempting to upgrade http://www.circnotes.com/ from Pligg 1.2.2 to Pligg 2.0.0 RC2. After a few attempts (and blending in the suggestions here to the main readme.html steps) I've gotten it running, but I'm still having some issues.

The first issue is the most critical. Any time I try to submit an article, everything except for the base domain seems to get stripped from the link on the submission details page. This leads to almost everything being considered a duplicate and not being submit-able (and not very useful if it were submitted). Still searching google, but so far I have not seen this issue mentioned or a fix suggested.

The second issue seems more common, but as of yet I'm still unable to resolve it. I can't seem to get the friendly URLs working. I have renamed "htaccess.default" to ".htaccess" as suggested here and here and tried switching it back and forth between SEO method 1 and 2, which I saw suggested somewhere. Worried that I might have an incorrect version of htaccess.default, I grabbed a new one from github to no avail. Almost all the suggestions I've found so far point to this file, but I can't find anything wrong with it.

Thanks for any help,
-Will
Dear Pligg Developers,

How I to create Under Construction Page in Pligg 2.0

Thanks
Hello what would I edit in for example the amazon module to allow it to bypass the private site module so that people can still access those areas. Thanks
hello i am recieving this error from rss importer
[23-Jul-2013 20:04:27 America/Chicago] PHP Warning: Table 'myfellow_church121.pligg__feeds' doesn't exist in /home/myfellow/public_html/libs/db.php on line 479

seems theres a missing feild in the database i have tried uninstalling it deleting it reuploading all filres and reactivating but still no database entry
Hello,
I just installed pligg 2.0 on my site and got no errors.
Unfortunately, I cannot click on any link in the admin section{left side bar} to configure my site. ALL the manage , template, settings, module and widget sections do not respond when clicked.

I have re-installed pligg several times, yet to no avail.

Pls help me as I need to set up my site ASAP!
Hi, I've installed the Tweet module and it is tweeting away nicely. I want to be able to exclude our admins from the auto-tweeting though, as we schedule our tweets using hootsuite. I just want it to tweet when all other normal users submissions are published. The current option only lets me list users to tweet from.

Thanks, Carl
Hey i was wondering if it was possible to manually sticky/feature items at the top of the home page. Is there a module do this? I want to have "editor's picks" at the top, so people can easily see what i think is the best content.
First....
Thanks For Yankidank.
Amazing Site of Pligg New Version.
I will try in masonry layout. but... bootstrap not support in masonry jquery or wookmark jquery. any idea? How to add masonry in pligg sites? pls help me.
Hi,

I'm trying to create some links (Pages) manually on the navigation header and would like to know how to get the variable for a page url.

How do I do this?