Navigation

Pligg Support

Hi, As Pligg shows Likes and also Top Stories are displayed based on Votes they receive,
I need to show Post views and Top Viewed Stories,Can anyone help Me

I hav attached screenshot below !
Please I would like some tips on how to make my site load faster. It seems to be transferring data from all bookmarked sites before the shape of the template is realized. Could there be a thing I am doing wrong? My domain is ebony.fm. Thank you in advance.
** YANKIDANK, the code is also on the forked **

If votes to publish, in the admin voting section is set to 0, or auto…
… vote in the submit section is set to true and votes to publish, in the admin voting section is set to 1, then the story will automatically appear in the published page. Users may get confused with that when the new.php page loads and it's empty,

To fix it, I added and IF statement to load either the new stories page or the index page (published).

Open \submit.php

Go to LINE 565 or look for this:
header("Location: " . getmyurl('new'));

And replace it with this block of code:

if ( (int) votes_to_publish == 0 || ((int) votes_to_publish == 1 && auto_vote == true)) {
header("Location: " . getmyurl('root'));
}else{
header("Location: " . getmyurl('new'));
}
Hello,

I would like to change the url structure from /new/ to /latest/. e.g mysite.com/latest/category I have tried from htaccess and doing mod_rewrites, to no avail, but everything is feeding off $URL_new which i can't seem to find.

The intention is to have the nav work in the same way.
Has anyone had any luck doing this?

I am using SEO method 2

Menu item i am concerned about.


< li {if $pagename eq "new"} class="active"{/if}>< a href="{$URL_new} ">{#PLIGG_Visual_Pligg_Queued#}< /a >< /li >
Some time i want to set some story on top so everybody can notice the story.
But I can't find place to do this .
Is it possible to manually set one or more story on top of the list?
Hi,

I have 2 problem:

The bigger one:
I get a "wrong step" error when I finish the last step of submitting a link.

I also had the problem that I can not edit links which are already online - I solved the problem by editing the csrf.php file (there I also had the Invalid Token (hack attempt) problem).

The problem appears with every template, also with the default template.


The 2nd problem:
It is not possible to save a link on my site. The button itsself does not work.


Does somebody know how to fix my problems?

Thanks in advance!

Regards,
dayn
www.myGubbel.de
Pligg 2.0.2
hi, First of all thank you for the great support.
i have pligg site now and Everything goes well.
But there is a fundamental problem for me in this Cms. I am using Pligg CMS to create a News Website.
0- users can see all link in new and published page( Default : sort by time)
1- when user sort by most comment they saw all link by most commented (maybe for 2 or ... years ago)
2- i want users in default case(in new and published page) can saw links for (5) days. (from 5 days ago to now ,sort by time as default) and when they sort by most commented they saw links that commented in (Five recent day)
* i know this is not pligg problem but this change can pligg More efficient and more effective
Hi Chuck,
After installing and activating the auto content scraper module, my site tamilkalanchiyam.com went down showing as white screen (please refer the attached screen shot). Can you please let me know what could be the problem ?

Thanks Sakthi
I was wondering why my published contents are not appearing anymore on new.php? But you can still find it on the sidebars, but when you click the title, it directs to a blank page. I created 6 sites a week ago and they are all encountering the same problems.

Please help.

http://listpower.info
http://yogochanger.info
http://freeadstogo.info
http://emailswipes.info


I have installed Plig as test for my site. Everything is workig fine except this error
When I click on any link for example Subit story page, group page or any other and then click on published story link, site is redirecting to
www.www.mydomain.com/index.php

why two time www.www.??. This is not first time it is second time. Initially i installed in root folder and next time I installed it in a directory. Both have same redirecting on www.www with message on page the following page not found