Navigation

Pligg Support

I am unable to open my admin panel.
when I open my admin panel it shows "Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/getsocia/public_html/config.php on line 3"

what to do now to resolve this problem?
Help me fast?
hi

i tried to itall it now 4 times and i always cant use utf-8.
âÀü dosent work and the news ends at the point where the first (âÀü) appears.
only in comments it is working???

i also had a look in the german language file. there also they use other letters for this (âÀü)
they use their ö for generate ΓΆ ??

also all files are saved in ANSI ???
why this works here?
i read about many people got problems with this but i did not found any solution?
ideas??
Hi all. i need to change link_date DESC for top yesterday,week etc to link_out DESC so will popular by view/clicking.

The top today in sidebar already modify to top today by view..

Where locate the top yesterday,week etc?
Greetings,



I upgraded to 2.0.0 last evening. Today I have 51,000.000+ repetitive entries from my error log (all identical) which I posted a snippet below:

[22-Sep-2013 03:30:00] PHP Warning: Table 'rjwusa_politicollision.pligg_additional_categories' doesn't exist in /home/rjwusa/public_html/libs/db.php on line 479

Meanwhile, I have a table in my db listed as: table_additional_categories

Is there a simple fix to this? Is it an error in db.php which needs to be edited to fix? Or, is this simply an issue of renaming the table in the db?

Thanks in advance!

Tried to upgrade my site today and now I can't get into the admin section or to my profile... The admin forces me to just relogin all the time and the profile page doesn't load all the way. I see the page for a while and when it is nearly finished I get chromes "Ooops, ...." page.
What is wrong???
My users can not add info to their profile - settings. It gets jumbled up, for lack of better term and then crashes. I have downloaded new files, uninstalled and re-installed and it keeps happening.

If anyone could give suggestions or help I'd truly appreciate it.
only showing results up to 5000 but website results have more than 5000 urls
My site has the private site module and I beleive that because of this when a user uses the forgotten password link they cannot reset their password. It simply takes them to the login page - this obviously is an issue as they cannot reset their password. Does anyone know how to get around this?
Your chosen Domain Name is (well it could be) one of your best ideas. When you have a domain picked out for a new site it's best to go ahead and register it.

I often see people start advertising or using a domain name as part of their Identity in someway before they've registered it. Not a good idea. When I see a decent or interesting domain I check it. If it doesn't give me website I'll run it through a DNS test. If there's no DNS I'll check registration. And sometimes I'll register that domain. You really don't want to lose a good idea/domain name that way do you? Spend the $10.00!!!
Hi Chuck,

The simple_messaging/images/new.png does not, nor has it ever shown up, anyplace on my site, which is running SPK.. Therefore I have no indication of when a new message comes through to my inbox unless I search said messages out, i.e. no new message indicator.

Subsequently, if one wishes to check his inbox, one must click on his profile/send message/inbox to view new messages, at least in the SPK. This has been an issue since I upgraded to Pligg CMS 2.0.1

Is there any way to streamline this, or any way to get the simple_messaging/images/new.png image to show on the front page header or similar? Anyway to allow for clicking on said new.png image to link the user into their inbox?

Any help would be greatly appreciated with this.

Thanks in advance!