Navigation

Pligg Support

I installed the Module Tweet Automatic Twitter Submissions and on Step 2 after click to to authenticate with Twitter i got error:

Warning: include_once(../Smarty.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/newsabou/public_html/modules/tweet/tweet.php on line 3

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../Smarty.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/newsabou/public_html/modules/tweet/tweet.php on line 3

Fatal error: Class 'Smarty' not found in /home/newsabou/public_html/modules/tweet/tweet.php on line 4
Have the pligg the fuction, i f someone user want to report to admin a post or comment?
If you guys have no objections, I'd like to submit shortly a french language option upon installation.
Ok. So when a user submits a story, just as I am submitting this support story, I would like after step 3 to redirect them to the page of the story they just submitted. How can I do that ?
I'm using arabic on my Pligg and it's automatically RTL. All looks good so far except the comments area.

They don't look threaded. Please check attachments to understand what I'm trying to describe.

I changed the float of "comment-left" to right instead of left (comment2.png) but they still don't look threaded.

Any suggestions?
Is it possible to manual approve user? i want to block the user until user is manual approved by admin because i am getting to many spam registration. or can we just allow registration through facebook or twitter
Is there any module available that provides an ad management backend for a pligg installation?
RSS Importer (version 2.0) on Pligg CMS 2.0 (RC1?) does not import RSS.

After I setup a RSS feed, I click the feed import. Url is like blow.

http://pligg.example.com/module.php?module=rss_import_do_import&override=1

It shows an error "Feed not fully setup, skipping".
Debug print SQL shows the SQL "select * from pligg_feed_link where feed_id = 1" that returns NULL.

The pligg_feed_link table doesn't have any data.

line 29 in rss_import/templates/import_fields_center.tpl

$Feed_Links = $RSSImport->get_feed_field_links($feed->feed_id);

$Feed_Links is NULL.

Around line 69 in class.rssimport.php

function get_feed_field_links($feed_id=0){
global $db;
if(!isset($feed_id)){$feed_id = $this->FeedId;}
$sql = "select * from " . table_prefix . "feed_link where feed_id = " . $
feed_id;
//echo "" . $sql . "";
$feed_field_links = $db->get_results($sql);
return $feed_field_links;
}

Thank you in advance


I noticed that only few users respond to answers or solutions presented to them. Moreover, almost 1 out of 100 will post that the problem was fixed and tells about how it was fixed, or if the solution was any good or not!

The purpose of this post is to encourage users to respond and mark whether the solution was successful or not so other users benefit from the solution as well.

We used to mark the post with [SOLVED] at the beginning of the title. It made it easier to find solutions.

Please do!
Hi,
I have a small problem with submit anything by unicode utf-8, such as category, post or etc, it will be displayed as many question marks.