Navigation

Pligg Support

Hi folks,
I was checking the feature in admin->voting: Negative votes to remove submission. In demo it doesn't work at all. When I vote for a story to have -1 votes on main page and set value in admin panel for 1 or -1 it doesn't work, nothing happens. The story is still on main site with -1 votes. In my Pligg version that I have downloaded and set up on WAMP, when the feature is set to 0 which should be disabled, it's actually enabled, and it means that if i have voted -1 on a story and the value in admin panel i set to 0 (disabled) then the story gets 'discarded' which is bad. When I change the value to any other number (not equal to 0) then this option gets really disabled, and nothing happens. To sum up: in demo the feature doesn't work at all, in my downloaded version (I did some changes but not to voting) it works the other way round (0=enabled) any other value =disabled. Can you check what's wrong guys ?
Thanks
How to add, drag and drop image and video?..i use Tinymce module..if there is some modification can i do it
A lot of Pligg Users are absolute 'Newbies'! Nothing wrong with that. I applaud your efforts knowing they are based on dreams and aspirations of commercial success, contributing to your outside interests/activities and even furthering the betterment of the total online community.

But...... I think you forget your first goal which should be to get Pligg up and running then tested well. If there's a problem in your 'out of the box' install then changing themes, languages, and adding modules will most likely just add to your problems.

If your htaccess file isn't 'ready for prime time' then changing SEO methods will probably make things worse. If your users/visitors have issues logging in and/or posting then don't add Facebook modules and different themes until you have a good handle on the login issue. If your submissions wind up in the discard or worse bin then fix that first. Karma won't save you until you pay Karma it's due!! So don't try fixing your 'live' issues with the Karma module.

There are readme files for most everything within Pligg. All themes and modules I've seen have readme files. If you have a Windows based computer then do yourself a favor and grab a program like Total Commander and browser your downloads with it. You'll most likely see the readme files and can actually read them from that program. Print them out! Highlight and make notes on your printouts!!!

Then, when you ask a question, you'll have a little bit of an idea of what you really nee
All I found about it was an ages old forum post, saying that it would be included in Pligg 2.0.

Apparently, it's not. My question is, how to add it anyway? I can make it appear, but neither the formatting, nor the added images show up in the submitted comments or posts.
Fresh install, on submitting on step 2 of the submit process it just goes to a blank page.

see xplra.com/beta/

disabled captchas and spam checking - any ideas? known issue?
I transferred my site vgn24.com to a new server running the same version of php and now the site only shows a blank white page
Under the "Votes" tab towards the bottom there is a feature that makes it so that when a story receives a certain number of negative votes it is then discarded.
Well I spent hours today trying to figure out what was causing my stories to be automatically discarded as soon as I submitted them.
I finally discovered that it was the feature mentioned above.
I had mine set to ten. When I set it to zero, turning it off, my test stories started to appear again.
This would be a nice self moderating feature if it could be made to function properly.

Thanks,

Ivan
Since you closed down the forum, i see very less free templates and modules.

Even modules which are so simple are priced.

With many open source apps offering more freebies(like wordpress, mybb and phpbb). Why we dont have much free stuff?

Is it lack of interest from developers or comfortable environment.. I am not sure which is missing.
Hi,

My Error Log has given me this notice:

PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 in /libs/db.php on line 479.

I checked line 479, and this is what I found:

$this->show_errors ? trigger_error($str,E_USER_WARNING) : null;

I'm not sure what I need to do to this line to correct the php warning.
Help?

Thanks,

Ivan